A- A A+

Idioma

Serveis

 

Primera Visita

 

A la nostra clínica la primera visita és gratuïta, que inclou la valoració i el diagnòstic prematur de qualsevol malaltia bucal i així poder aconseguir un bon somriure.

 

Higiene Dental

 

Per mantenir una boca sana, es convenient fer higienes bucals de forma periòdica, la freqüència depèn de cada pacient.

 

Implants

 

Totes les solucions en implantologia a la mida de cada pacient. Implants unitaris, arcades, sobredentadures, regeneració ossia, membrana i sinus lift.

 

Periodoncia

 

La malaltia periodontal és una malaltia que afecta els teixits que subjecten les dents. La principal causa és la pèrdua d'os, degut al “sarro” que s'acumula a la geniva.
Per això a Tecnodent tenim els especialistes en aquest tipus de tractament per oferir el millor servei als nostres pacients.

 

Pròtesis

 

Tenim dues tècniques per col·locar les pròtesis per cobrir les necessitats de cada pacient.

 

Fixes: Unitàries, parcials, anomenats ponts que poden ser de metall o íntegrament de ceràmica.
Removibles.

 

Ortodòncia

 

Amb les noves tècniques d’ortodòncia i un tractament adequat, les dents es col·loquen en la seva posició correcta, aconseguint una millor estètica.

 

Blanquejament

 

Amb els nostres tractaments de blanquejament aconseguirà un excel·lent somriure.

 

Estètica dental

 

Amb el temps busquem una millora bucal, que va relacionat amb l’estètica, actualment existeixen diferents tècniques amb l’estètica odontològica, com les corones exemptes de metall, carilles de ceràmica i les innovadores carilles de composite que permeten un canvi estètic amb quatre hores.