PRIMER CITA

Disposem de cita previa per tal que puguis escollir tu la hora que et vagui millor per anar al dentista:  Cita previa on-line: Click aqui

En la primera cita el doctor revisarà la seva boca de forma gratuïta per poder diagnosticar el estat dental i emetre un pressupost real del tractament necessari. Preservant sempre les estructures dentaries el màxim possible.

Se l’hi entregarà un dossier amb el pressupost i una explicació detallada del tractament juntament amb tríptics informatives com la  documentació extra que requereixi el pacient.


Durant la primera cita es realitzen les radiografies intraoral necessàries per fer un bon diagnòstic. Aquestes són totalment gratuïtes.  Les radiografies de tota la boca (panoràmiques) es cobraran a part.

 

 

 

METODOLOGIA Y DURACIÓ DEL SERVEI

Disposem d’un equip multidisciplinant però cada membre del equip amb una especialitat. Se l’hi assignarà un o més segons el pla de tractament. Els especialistes assignats per el seu cas donarà solució al seu problema dental no deixant de assessorà i explicant els passos que s’han d’anar realitzant per completar el seu tractament.


La duració del tractament estarà marcat per la tècnica utilitzada depèn de cada cas i la disposició del pacient posant-l’hi la màxima facilitat horària.

NETEJA I ESTERILIZACIÓ

En el nostre centre seguim totes els procediments i normatives per complir estrictament amb la neteja i densificació de tot el material i de les instal·lacions per garantir que el box compleixi les màximes garanties per la salut del pacient.

REVISIONS

Recomanem una revisió cada 6 mesos. Totalment gratuïta. En aquesta sessió ens assegurarem de la salut dental del pacient.