Historia

Blanenca de tota la vida, vaig decidir obrir el centre en el barri que m'ha vist créixer: La Plantera.

El projecte de la clínica dental és va iniciar el 2005 amb molta il·lusió i esforç.

Des de primer moment vaig tenir el suport del meu marit, Eduard; i formant part del equip mèdic, la meva amiga i odontòloga, Betty, i la meva germana, Anna, com higienista. Al llarg dels anys hem afrontant reptes i hem superant obstacles, fent del centre un referent a Blanes. Desprès de més de 10 anys, som un equip humà de 11 persones disposats a oferir un servei professional i rigorós.

Tenim professionals per cada especialitat a part del la odontologia general per poder donar servei de cirurgia, implantologia, estètica dental, odontologia infantil i endodòncies. Per altre banda, no em puc oblidar de les auxiliars, el qual fan la feina dels odontòlegs més àgil i fan sentir el pacient com si fos de la família. La nostra filosofia sempre ha sigut cuidar el pacient, buscant el millor tractament adequat per cada patologia, preservant sempre les estructures dentaries.

Al 2015, coincidint amb el nostre desè aniversari, hem ampliat i renovat les instal·lacions per donar més serveis i personalitzats als nostres pacients.

Actualment, estem immersors en un nou projecte el qual aplicarem les noves tecnologies odontologies en els nostres tractaments, sempre comptant amb materials de alta qualitat.

Mirant enrere, hem viscut moltes experiències creant una petita família amb els nostres pacients, tinguem un tracte agradable, transparent i de confiança tu a tu. Per finalitzar, voldria agrair a la família i als pacients per voler formar part d’aquest projecte des de els nostres inicis, recolzant i donant la seva confiança.

Marta Casals
Directora Mèdica